Over ons


Welkom op de site van BdH, gevestigd in Amersfoort, is gespecialiseerd in het leveren van gewrichtsvervangende implantaten en specifieke hulpmiddelen voor orthopedie en chirurgie. Kwalitatief uitstekende service maakt, naast hoogwaardige producten, een essentieel onderdeel uit van van onze bedrijfsvoering. Wij onderscheiden ons door middel van zorgzaamheid voor specialist en ondersteunend personeel voor het garanderen van optimaal resultaat voor de eindgebruiker van onze producten; de patiënt! 

Wij zorgen ervoor, snel en adequaat, dat onze klanten precies krijgen waar ze behoefte aan hebben. Dit komt het gehele leverings- én behandelingsproces ten goede hetgeen uiteindelijk leidt tot het ultieme doel; de tevreden patiënt.

BdH Medical BV streeft naar grote zorgzaamheid gedurende het gehele leveringstraject. Dit geldt voor chirurg en ondersteunend personeel, maar ook voor logistiek en het inkoopproces. Dit vertaalt zich uiteindelijk naar een beter resultaat bij de patiënt. Wij bereiken dit door een consequente service ‘op maat’. Directe, korte lijnen en flexibiliteit van onze onderneming creëren voor ons de weg dit te kunnen verwezenlijken. Goede voorbereiding is immers het halve werk!

CURA VIS NOSTRA

BdH Medical BV is in december 2010 opgericht door Henk Beekman en Richard de Haan. Beiden hebben een lange en gedegen ervaring binnen de orthopedische industrie opgebouwd gedurende de laatste 20 jaar. BdH Medical voorziet in een eigen logistiek vanuit het kantoor in Amersfoort en wordt gesteund door een ervaren back office.

Wij vinden het van eminent belang dat al onze activiteiten in het teken staan van specialisten én patiënten, waarbij zorgzaamheid onze kracht is  CURA VIS NOSTRA!